У справі про Джека-потрошителя знайшли нового підозрюваного

- 11.04.2023 10:07
У справі про Джека-потрошителя знайшли нового підозрюваного

Daily Mirror повідомляє: лондонський констебль виявився новим підозрюваним у справі про Джека-потрошителя

Дослідник та письменник Род Бітті витратив 20 років на вивчення архівів і знайшов нового підозрюваного у справі про Джека-потрошителя. Як повідомляє Daily Mirror, ним виявився лондонський констебль.

Письменник проаналізував сотні документів, які стосуються справи Джека-потрошителя, який орудував у Східному Лондоні 1888 року й убив п'ятьох жінок, котрі займалися проституцією. На думку Бітті, Джеком був констебль Боуден Ендакотт, співробітник поліції, який патрулював вулиці району Уайтчапел ночами.

Причиною його нападів, згідно з версією Бітті, була ворожість до повій і невдалий досвід із ними в минулому, що призвело до «сплеску кривавої помсти».

Згідно з дослідженнями дослідника, коли Ендакотт служив у Девоні на початку 1870-х, йому було видано «ордер на бастарда», вікторіанський еквівалент аліментів для позашлюбних дітей. The Lancaster Gazette, повідомляла, що він «створив проблеми» для якоїсь молодої жінки на прізвище Роджерс. Конфлікт було вирішено у досудовому порядку, проте на тлі цього епізоду у Ендакота виникла ненависть до жінок.

1875 року він залишив Девон і почав працювати в Лондоні. А в 1877 році опинився в центрі скандалу через те, що звинуватив дівчину, що йде пізно ввечері, по вулиці в проституції. Елізабет Касс подала скаргу на незаконний арешт. Ендакота виправдали, але понизили на посаді і відправили патрулювати вулиці.

За словами Бітті, Ендакотт, який пережив кілька серйозних неприємностей через жінок, які вплинули на його репутацію і кар'єру, мали потужну мотивацію для вбивств. Зрештою, його понизили через дівчину, яку він прийняв за повію.

Ендакот знаходився в Лондоні під час усіх п'яти вбивств. Жінок почали знаходити на вулицях Уайтчапела рівно через рік після нагоди в суді. Мабуть, він зірвався і почав мстити.

Немає жодних очевидних доказів його провини, проте їх не знайшли й у разі решти підозрюваних. Будучи поліцейським, Ендакотт міг піти будь-куди, не викликаючи підозр.

Джека-потрошителя так і не спіймали, історики навіть не знають, як він міг виглядати. Жорстокі вбивства п'ятьох жінок, що сталися 1888 року, досі залишаються нерозкритими.


Ключові слова: Джек-потрошитель версії

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини