З Троєщини до НАТО запустили прямий рейс

- 01.10.2022 13:43
З Троєщини до НАТО запустили прямий рейс

Саме так акцію провели в одному окремо взятому потязі на Троєщині в Києві. З Троєщини до НАТО запустили прямий рейс. Ось такі дані на табло приміського елекротяга. 

Нагадаємо:

30 вересня 2021 року Україна подала заявку на вступ до НАТО у прискореному порядку

Президент України Володимир Зеленський заявив, що країна сьогодні подає заявку на вступ до НАТО у прискореному порядку. Він послався на швидке приєднання до альянсу Фінляндії та Швеції. Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг наголосив, що прийом нових членів до альянсу відбувається шляхом консенсусу всіх 30 союзників.

Рішення України про заявку на вступ до НАТО було прийняте за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони, що відбулося 30 вересня.

"Де-факто ми вже пройшли свій шлях до НАТО. Де-факто ми вже довели взаємосумісність зі стандартами альянсу, вони реальні для України – реальні на полі бою та у всіх аспектах нашої взаємодії", – заявив президент України.

"Як раніше, вже не буде". У Кремлі підписали договори про приєднання чотирьох окупованих регіонів України
Путін визнав "незалежність" Херсонської та Запорізької областей України. Це формальність для їх анексії
Війна Росії проти України: останні події
"Ми довіряємо один одному, ми допомагаємо один одному і захищаємо один одного. Це і є Альянс. Де-факто. Сьогодні Україна подає заявку, щоб зробити це де-юре. За процедурою, яка буде відповідати нашому значенню у захисті всієї нашої спільноти". . У прискореному порядку," - підкреслив Зеленський

"Ми знаємо, що це можливо. Ми бачили, як Фінляндія та Швеція цього року розпочали приєднання до альянсу без Плану дій щодо членства", - додав він.

Зеленський також заявив, що Україна "завжди пропонувала Росії домовитися про співіснування на рівних, чесних, гідних та справедливих умовах".

"Очевидно, що з цим російським президентом це неможливо. Він не знає, що таке гідність та чесність. Тому ми готові до діалогу з Росією, але вже з іншим президентом Росії", - сказав він.

Він наголосив, що "вся територія нашої держави буде звільнена від цього ворога".

Що скажуть у НАТО?

Процес вступу до НАТО для будь-якої країни – нешвидкий. Щоб країна приєдналася до Північноатлантичного альянсу, необхідно, щоб усі країни-члени схвалили це розширення. Але до країни, яка прагне приєднатися до альянсу, висуваються досить жорсткі вимоги – наприклад, проведення правових, економічних та антикорупційних реформ. Не кажучи вже про військові зобов'язання, адже одна з умов вступу до НАТО - можливість і бажання робити внесок у безпеку в регіоні.

Відповідаючи на запитання про те, чи вважає він за можливе прискорений розгляд питання про приєднання України до НАТО, Столтенберг сказав, що "всі країни мають право подавати заявку на членство".

"Рішення про членство, звісно, ​​має ухвалюватися всіма 30 союзниками, і ці рішення ми приймаємо шляхом консенсусу, - продовжив генсек НАТО. - На даний момент ми зосереджені на безпосередній підтримці України, щоб допомогти Україні здолати жорстоке російське вторгнення".

Рада президента США з національної безпеки Джейк Салліван пізніше також сказала, що українську заявку на вступ до НАТО краще розглянути "іншим часом".

 


Ключові слова: потяг к в НАТО, потіг Троєщина, поезд в НАТО, поезд Троещина НАТО

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини