Янукович вимагає підвищення соцстандартів цього року

- 22.03.2011 10:28
Янукович вимагає підвищення соцстандартів цього року

Вже в поточному році соціальні стандарти в нашій країні мають бути підвищені, і це повинно бути забезпечено відповідними фінансовими ресурсами.

Про це заявив президент України Віктор Янукович у своєму виступі на засіданні ради Комітету з економічних реформ, повідомляє прес-служба глави держави.

За словами президента, першочерговим завданням в цьому напрямі є прискорення дерегуляции. Глава держави упевнений, що регуляторна реформа здатна істотно оживити економіку, збільшити об'єми інвестицій і ВВП.

В. Янукович підкреслив що за умови її якісної реалізації вже наступного року можемо розраховувати на вагомий ефект - додатковий ріст ВВП на 2% в порівнянні з минулим роком, збільшення бюджетних надходжень мінімум на 6 млрд грн.

"Впродовж 2010 року нами було багато що зроблено у напрямі дерегулювання. Проте досягнуті успіхи були б вагомішими і переконливішими, якби реформи були глибшими, а їх здійснення відбувалося швидшими темпами", - відмітив В. Янукович.

"Вимушений констатувати, що на сьогодні по окремих напрямах рух сповільнився. Маю на увазі реформування дозвільної системи, сфери технічного регулювання і спрощення реєстрації підприємств. Безумовно цей напрям нам потрібно посилити - цього чекають інвестори, адже ми їм пообіцяли це зробити", - додав президент.

"Ми усе добре розуміємо, що для подальшого розвитку економіки потрібні додаткові фінансові ресурси, а найголовніше - люди повинні відчувати, що поліпшення фінансово-економічної ситуації відбувається не лише в макроекономічних звітах", - підкреслив В.Янукович.

Питання, які розглядатимуться на засіданні, відмітив В. Янукович, є невідкладними. "Адже розширення ресурсної бази формування державних фінансів ефективність їх використання і знаходження додаткових резервів лежать в основі тих завдань, які ми ставимо при формуванні нашої економіки", - підкреслив глава держави. 


Ключові слова: Віктор Янукович, Президент України, підвищення соцстандартів

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

У Франції завершився перший навчальний курс для українських пілотів Франція успішно завершила підготовку першої групи українських пілотів н
- 20.09.2024 15:17
Імперія бонусів у Slotor777: Ваш маршрут до успіху Спробуйте свою удачу безкоштовно
- 19.09.2024 18:44
6000 доларів США за дорогу до Румунії Нелегальний бізнес 29-річного жителя Одеської області викрили та задокументували
- 19.09.2024 16:03
Цистит:причины и психосоматика Почему женщины так часто страдают циститом: как устранить этот недуг
- 02.09.2024 13:56
На Буковині минулої доби поліцейські задокументували дві аварії з потерпілими У результаті аварії старший з водіїв отримав закриту травму
- 26.08.2024 11:56
Монетизація Тік Ток: твоя мрія про заробіток в Інтернеті стала ближчою Соціальна мережа Tik Tok у багатьох українських користувачів асоціюється лише з
- 26.08.2024 11:02
Тисячам росіян на Курщині загрожує оточення Український артилерист зазначив, що переправи російських військ через річки часто відбуваються в паніці.
- 22.08.2024 09:23
Росіяне захопили Камишівку, Заповітне та Новобажане У Мирнограді Донецької області закрито два райони, і зараз
- 22.08.2024 09:15
Судитимуть буковинця, обвинуваченого у незаконному зберіганні канабісу Поліцейські зібрали докази вчинення 39-річним жителем Чернівецького району
- 20.08.2024 09:31

Всі новини