WikiLeaks опубліковали компромат на найбільший банк США

- 14.03.2011 15:31
WikiLeaks опубліковали компромат на найбільший банк США

Група хакерів Anonimus, пов'язана з організацією WikiLeaks, опублікувала в Інтернеті закриту листування Bank of America - найбільшого банку США за обсягом активів, повідомляє The Daily Telegraph.

Засновник WikiLeaks Джуліан Ассанж ще наприкінці минулого року заявляв в інтерв'ю Forbes, що у нього є сотні тисяч компрометуючих документів, пов'язаних зі 'скандальними порушеннями і неетичною поведінкою "банків, зокрема, про Bank of America. Він обіцяв оприлюднити їх, якщо виникне загроза його видачі в США. Однак публікацію документів початку не WikiLeaks, а група Anonimus.

В кінці минулого року вона атакувала сайти американських компаній, які відмовилися співпрацювати з WikiLeaks. Хакери групи Anonimus заявляють, що колишній співробітник одного з підрозділів Bank of America - страхової компанії Balboa передав їм електронне листування, скріншоти документів та заяви співробітників компанії.

Документи доводять, що банк без законних підстав виселяв з будинків людей, що взяли у нього іпотечні кредити і припинили виплачувати відсотки.

У випадку якщо клієнт банку припиняє виплату відсотків за іпотечним кредитом, суд може залишити житло в його користуванні за умови, що він зможе через якийсь час почати знову виплати по заставі. Якщо банк зможе довести неплатоспроможність позичальника, він може позбавити його права на проживання в будинку і продати житло.

Після початку фінансової кризи 2008 року мільйони американців виявилися не здатні платити за іпотечними кредитами, і банки почали виселяти людей з будинків. Критики стверджують, що в багатьох випадках банки маніпулювали документами, щоб домогтися виселення.

Компанія Balboa займалася, в тому числі, страхуванням житла. У внутрішній листуванні цієї компанії, опублікованій хакерами Anonimus, йдеться про те, що співробітники Balboa мали намір вилучити якісь документи з досьє, що стосуються застрахованих будинків.

Представники Bank of America заявляють, що опубліковане листування не стосується справ щодо позбавлення американців прав по іпотечній заставі і їх виселення  


Ключові слова: WikiLeaks, Вікілікс, компромат на банк Америки, Bank of America, Джуліан Асанж

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

У Франції завершився перший навчальний курс для українських пілотів Франція успішно завершила підготовку першої групи українських пілотів н
- 20.09.2024 15:17
Імперія бонусів у Slotor777: Ваш маршрут до успіху Спробуйте свою удачу безкоштовно
- 19.09.2024 18:44
6000 доларів США за дорогу до Румунії Нелегальний бізнес 29-річного жителя Одеської області викрили та задокументували
- 19.09.2024 16:03
Цистит:причины и психосоматика Почему женщины так часто страдают циститом: как устранить этот недуг
- 02.09.2024 13:56
На Буковині минулої доби поліцейські задокументували дві аварії з потерпілими У результаті аварії старший з водіїв отримав закриту травму
- 26.08.2024 11:56
Монетизація Тік Ток: твоя мрія про заробіток в Інтернеті стала ближчою Соціальна мережа Tik Tok у багатьох українських користувачів асоціюється лише з
- 26.08.2024 11:02
Тисячам росіян на Курщині загрожує оточення Український артилерист зазначив, що переправи російських військ через річки часто відбуваються в паніці.
- 22.08.2024 09:23
Росіяне захопили Камишівку, Заповітне та Новобажане У Мирнограді Донецької області закрито два райони, і зараз
- 22.08.2024 09:15
Судитимуть буковинця, обвинуваченого у незаконному зберіганні канабісу Поліцейські зібрали докази вчинення 39-річним жителем Чернівецького району
- 20.08.2024 09:31

Всі новини