Благословение

 
Якщо мене несправедливо звинувачують
Пользовательского поиска

Вопрос: Якщо мене несправедливо звинувачують у ворожінні на людину, і ця людина твердо вірить у це і бажає мені зла. Чи справді мені треба боятися Божої кари за той гріх який не є моїм? І як довести що це не правда?

Ответ: Якщо ви нікому не зробили зла і ваша совість чиста, то вам не потрібно боятись кари Божої за нескоєний гріх. Хай її боїться той, хто звів нам вас напраслину. У Новому Заповіті сказано, що немає нічого таємного, що не стало би явним ( Мф 10,26 ) Великий мислитель Сааді казав: Не знает тот, кто клевету плетет, что клевета потом его убьет. А Томас Пейн говорил :Клевета - порок, обладающий необычными свойствами: стремясь умертвить ее, вы тем самым поддерживаете ее жизнь; оставьте ее в покое - и она умрет сама. Так що вам не потрібно виправдовуватись чи доводити свою правоту. Краще змиріться із зведеною на вас напраслиною - і будете мати нагороду на небесах. В дев/ятій заповіді блаженств, даній Господом, сказано: Блаженні ви, коли ганьбитимуть вас і гнатимуть, і зводитимуть на вас усяке лихослів'я та наклепи – Мене ради. Радуйтеся і веселіться, бо велика нагорода ваша на небесах.

Тут Господь говорить, що коли вас будуть ганьбити (знущатися з вас, лаяти, нечестити вас), утискувати й обмовляти (зводити наклепи), і все це ви терпітимете за свою віру в Нього, то не сумуйте, а радійте і веселіться, тому що на вас очікує велика, найбільша нагорода на небесах, тобто особливо високий ступінь вічного щастя.

 (О.Павел)  

 

Проект очень нуждается в вашей молитвенной и благотворительной поддержке!