Благословение

 
Мені чоловік зраджує.а я сходжу з розуму
Пользовательского поиска

Мені чоловік зраджує.а ясходжу з розуму

Доброго вам дня!

Не впадайте у відчай. Одразу скажу вам, що якщо чоловік відверто вам зраджує, то ви вправі залишити його назавжди. І Церква в цій ситуації буде на вашій стороні ( тим більше, якщо у вас є діти ). Але все ще залежить від того, що саме спонукало вашого чоловіка піти на зраду. Можливо, в чомусь і ваша вина було в тому. Чи відчував він себе чоловіком і головою у сім/ї ? Чи чув він від вас дома добре слово, чи відчував він тепло і підтримку? Якщо все це було так і причина його зради - несерьозність та плотське похотіння, то ви вправі подати на гражданське та церковне розлучення. Тому що Церква заповідує нам терпіти в сімейному житті все що завгодно : немочі один одного, характер, недоліки, бути терпеливими один до одного під час хвороби, бідності, нещастя - одна тільки зрада не прощається!!! І до зрадників і перелюбців Церква завжди ставилась суворо! Тому що такі люди посягають на саме цінніше в очах Божих - сім/ю, яка є осколком Царства Божого на землі і являється прообразом Триєдинства Божого ( Отець, Син і Святий Дух ). В часи Старого Заповіту був закон: перелюбців привселюдно побивали камінням насмерть. Це було жорстоко, але справедливо. В часи ж Новозаповітні закон пом/якшав. господь дозволив лише розводитись за гріх перелюбу. " А Я говорю вам: кто разводится с женою своею, кроме вины прелюбодеяния, тот подает ей повод прелюбодействовать; и кто женится на разведенной, тот прелюбодействует. (Матф.5:32). Благослови вас Господь!

(О.Павел)

 

Проект очень нуждается в вашей молитвенной и благотворительной поддержке!