Благословение

 
27.07 Ви спасенний?
Пользовательского поиска

Питання: Ви спасенний?

Відповідь:  Я можу тільки надіятись на спасіння.Помоліться за мене грішного. Святі отці говорили : "Не вір собі, допоки не ляжеш в гріб".Сьогодні ми праведні, а завтра впали в гріх. Природа людська слабка. " Бодрствуйте и молитесь, чтобы не впасть в искушение: дух бодр, плоть же немощна"- говорив Спаситель своїм учням в Гефсиманськім саду.

"Тесные врата и узкий путь, ведущий в жизнь. Входите тесными вратами, потому что широки врата и пространен путь, ведущие в погибель, и многие идут ими"- говорив Спаситель у Мф, гл 7.Тобто ті проповідники ( в основному протестантських течій ) які говорять про те , що варто тільки увірувати в Господа Ісуса Христа і прийняти Його у своє серце - і ти вже автоматично спасений, - говорять неправду, тому що пропонують людям широкий шлях , який не вимагає від людини ніяких зусиль і який веде у загибель, замість спасіння.Тому християнам не слід бути надто самовпевненими щодо свого спасіння, тому що це являється тою спокусою. якою спокушав Христа сатана після сорокаденного посту : "Потом берет Его диавол в святой город и поставляет Его на крыле храма, и говорит Ему: если Ты Сын Божий, бросься вниз, ибо написано: "Ангелам своим заповедает о Тебе, и на руках понесут Тебя, да не преткнешься о камень ногою Твоею". Иисус сказал ему: написано также: "не искушай Господа Бога твоего". Не варто і нам спокушати Господа Бога, самовільно записуючи себе у Книгу Життя, тому що насправді нас там може і не бути.

(О.Павел)

 

Проект очень нуждается в вашей молитвенной и благотворительной поддержке!