Благословение

 
Слава Ісусу Христу! Мені 22роки, маю чоловіка і донечку, але часом бувають такі моменти, що в голов
Пользовательского поиска

Слава Ісусу Христу! Мені 22роки, маю чоловіка і донечку, але часом бувають такі моменти, що в голову лізуть думки про те, що я не хочу більше жити, я змучилась жити, все набирає негативних тонів, підкажіть, будь ласка, як можна позбутись таких думок, відчуттів. Щиро дякую.

Відповідь: Думки про бажання смерті та депресивний стан навівають нам вороги нашого спасіння - біси, які мають завдання та мету звабити та загубити кожну людську душу. Такі думки завжди приходять зовні, і з ними потрібно якомогасили боротись з допомогою молитви і відкидати їх. У моменти депресії та життєвого негативу читайте кратку молитву : " Господи помилуй " або молитву " Отче наш ", і погані думки на якийсь час відступлять. А для повного зцілення вам потрібно якомога частіше приходити до Церкви, сповідатись та Причащатись святих Христових Тайнств. Адже тільки Бог може нас звільнити від депресивних станів і дарувати нам радість життя. Ніде, окрім Церкви, ми не знайдемо зцілення наших душевних ран та недугів. Вчені встановили факт, що темрява ніколи не може поглинути світло. У світлу кімнату неможливо внести темряву. І навпаки, там, де в темряві з/являється хоч маленьке джерело світла, темрява одразу розсіюється.Тобто світло поглинає темряву, а навпаки не буває. Сила світла має здатність збільшуватись: лампочка дає більше світла, ніж свічка, прожектор дає більше світла. ніж лампочка, а сонце дає світла в сотні тисяч раз більше , ніж любий прожектор. А темрява не має здатності збільшуватись, темрява однакова і в неосвітленій кімнаті, і на глибині 10 метрів, і в шахті на глибині тисячу метрів. Внесіть в свою душу світло Христової віри, і темрява одразу зчезне. Те, що у вас є донечка, є також джерелом світла для вас. Діти випромінюють та поглинають світло, особливо немовлята. Шукайте світла, світлих вражень і благослови вас Господь!

(О.Павел)

 

Проект очень нуждается в вашей молитвенной и благотворительной поддержке!