Благословение

 
Священник давав дивитися в чашу
Пользовательского поиска

Слава Ісусу Христу.Поможіть будьласка,не можу знайти собі другу половинку,хлопці просто безпричини зникають.Священник давав дивитися в чашу і коли подивилась то в ній нічого не побачила,зверху вона жовта і блискуча,а коли подивилась то всередині була темна і мутна.Священник сказав що порча,ще казав приїхати,після цього ще була 2 чи 3 рази чаша стала світлішою із відблиском.священник казав приїхати ще,але статусу він якогось не має.і разом в тій церкві є і одержимі і просто хворі люди.що робити?

Відповідь: Навіки Богу слава! Не потрібно шукати провидців та їздити по старцях в пошуках рішення вашої проблеми. Просто покладіться на волю Божу, моліться, регулярно читайте Акафіст святителю Миколаю Чудотворцю ( цей дивний угодник Божий дуже скорий на допомогу тим, хто до нього щиро звертається), ведіть християнський образ життя, ходіть до свого рідного храму, сповідайтесь та Причащайтесь, і Господь вас почує. Якщо буде на те Його свята воля, то скоро у вас 'зявиться наречений. Все залежить від вашої віри.Якщо ми ревно молитимемося Богу і проситимемо Його допомоги, то Бог зробить усе, що послужить нам на істинну користь. Ісус Христос так сказав про це: "Просіть, і дасться вам; шукайте, і знайдете; стукайте, і відчинять вам; бо кожен, хто просить, одержує, і хто шукає, знаходить, і тому, хто стукає, тому відчиняють. Чи є між вами така людина, яка, коли син її попросить у неї хліба, подала б йому камінь? І коли попросить риби, подала б йому змію? Отже, якщо ви, будучи злими, вмієте дари добрі давати дітям вашим, тим паче Отець ваш Небесний дасть блага тим, хто просить у Нього". Благослови вас Господь!

(О.Павел)

 

Проект очень нуждается в вашей молитвенной и благотворительной поддержке!