Благословение

 
Ми з чоловіком плануємо дітей, я читаю необхідні молитви, але покищо нічого не получається, а вже ск
Пользовательского поиска

Ми з чоловіком плануємо дітей, я читаю необхідні молитви, але покищо нічого не получається, а вже скоро піст. Скажіть будь-ласка чи можна планувати зачаття дитинки в піст?Мені б не хотілося втрачати дорогоцінний час.

Відповідь: Зробити спробу завагітніти можна в любий час, КРІМ ПОСТІВ, також не можна вступати в близькі стосунки з чоловіком накануні пісних днів ( середи та пятниці) та накануні недільних і святкових днів. Якщо ви бажаєте, щоб ваша вагітність пройшла легко, а ваша дитина народилася здоровою і була щасливою, то краще утримайтесь від інтимних стосунків з чоловіком під час посту.КРАЩЕ УТРИМУЙТЕСЬ ВІД ІНТИМНИХ СТОСУНКІВ З ЧОЛОВІКОМ ПІД ЧАС ПОСТУ. Живіть благочестиво і тримайте піст, як належить православним християнам. Тоді Господь в нагороду за ваше благочестя неодмінно дарує вам бажане дитятко. В Біблии сказано: “Вот наследие от Господа: дети; награда от Него – плод чрева” (Пс. 126:3). Тобто, вагітність - це нагорода від Господа! А будь-яку нагороду потрібно заслугувати. А як ви заслужите цю нагороду, якщо будете жити не по-Божому і не будете дотримуватись посту? Благослови вас Господь!

(О.Павел)

 

Проект очень нуждается в вашей молитвенной и благотворительной поддержке!