Благословение

 
Що робити, коли люди від мене відвертаються
Пользовательского поиска

Стараюся добре відноситися до людей,але вони від мене відвертаються. Як бути? Дякую

На це дає відповідь Євангеліє. Христос вчив: " Ви чули, що сказано: люби ближнього твого і ненавидь ворога твого.А Я вам кажу: любіть ворогів ваших, благословляйте проклинаючих вас і моліться за тих, хто вас ображає і жене геть, тоді ви будете синами Отця вашого Небесного, бо Він наказує сонцю Своєму сходити і над злими і над праведними, і посилає дощ на добрих і лихих. Отже, якщо ви любитимете люблячих вас, якої ж ви чекаєте нагороди?... Отже, будьте досконалими, тому що і Отець ваш небесний є досконалість». ( Мф.5, 1-48 ) Тому, якщо ви в житті добре відноситесь до всіх людей, то ви отримаєте за це нагороду на небесах. А якщо навколо вас є люди, які несправедливо вас ображають і від вас відвертаються , то вони також дадуть відповідь за свої вчинки. Кожен буде відповідати перед Господом особисто за себе. Ви пишете: як бути? Потрібно щось змінити в собі або в своєму житті. Можливо, причина того, що близькі люди від вас відвертаються, криється в вас самих. Проаналізуйте своє життя і зробіть висновки.Ходіть частіше до Церкви, і знайдете спокій душі. Христос вчив: "Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою! Візьміть на себе ярмо Моє, і навчіться від Мене, бо Я тихий і серцем покірливий, і знайдете спокій душам своїм." (Матв.11:28). І пам'ятайте, що якщо люди залишили вас, то Господь ніколи не залишить вас.Благослови вас Господь!

(О.Павел)

 

Проект очень нуждается в вашей молитвенной и благотворительной поддержке!